Tuinonderhoud

U geniet van uw tuin en dat wilt u graag zo houden. Daarom dient tuinonderhoud tijdig en vakkundig te gebeuren, ook om hiermee achterstallig onderhoud met hoge kosten te voorkomen. Omdat niet iedereen ‘groene vingers’ heeft of tijd kan besteden aan tuinonderhoud, biedt Heldergroen de helpende hand.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn het snoeien van uw struiken, bomen of uw heg, het scheuren en herplanten van vaste planten, het bijhouden van uw gazon, grasonderhoud, het schoffelen van uw tuin en het plaatsen van een schutting.

Voor een eenmalig onderhoud, zoals het winterklaarmaken van uw tuin, bent u bij Heldergroen aan het juiste adres. Uiteraard kunt u ook kiezen voor regelmatig onderhoud. Wilt u zelf uw tuin onderhouden? Stel gerust uw vragen. De hoveniers van Heldergroen geven u de beste adviezen.

Sneeuw verwijderen

Een winterdag kan nog zo mooi zijn, maar sneeuw voor de deur of een gladde oprit kan voor overlast zorgen. Heldergroen verwijdert sneeuw en ijs op uw woonerf of tuin of voor de deur van bedrijven of winkelcentra. Sneeuwruimen en gladheidsbestrijding hoort dus zeker ook tot de mogelijkheden.

Heldergroen is een jong, enthousiast en vakbekwaam bedrijf.
Een uitgebreide theoretische opleiding tot hovenier vormt het referentiekader.

Share This