Over ons

Op zoek naar een passend tuinontwerp en wilt u uw tuin vakkundig laten aanleggen of onderhouden? Hoveniersbedrijf Heldergroen helpt u hierbij graag. De onderneming maakt uw droomtuin tot een mooie realiteit.

Het team

Siebren Kroles is oprichter van Hoveniersbedrijf Heldergroen in Julianadorp / Den Helder. Hij startte het bedrijf in 2006. Een logische keuze: Siebren werkte op zijn zestiende jaar al in het groen en heeft nooit anders gedaan. De ondernemer deed veel ervaring op: van klein onderhoud tot grote klussen, zoals het bijhouden van hele woonwijken. Siebren kan alle hovenierswerkzaamheden aan. De ondernemer werkt samen met twee jonge, enthousiaste en vakbekwame hoveniers. Een uitgebreide theoretische opleiding tot hovenier vormt hierbij het referentiekader, evenals ervaring. De hoveniers werkten voor meerdere hoveniersbedrijven die elk hun eigen specifieke kenmerken bezitten. Daardoor is de oriëntatie op het ontwerpen en aanleggen breed.
De Hovenier is actief in de regio’s van Den Helder, Julianadorp en Callantsoog.

Onze filosofie

Heldergroen luistert naar uw wensen en denkt met u mee. Het bedrijf adviseert u over de keuze van planten, materialen en technische mogelijkheden. Hierbij kiest Heldergroen uitsluitend voor hoogwaardige en duurzame materialen, gebaseerd op elk budget. De onderneming heeft ook een goed oog voor het hergebruik van materialen die u al bezit, zoals een mooie steen. Door deze materialen opnieuw in het ontwerp in te passen, kunt u kosten besparen. Verder zorgen de hoveniers voor een vakkundige uitvoering van het werk in uw tuin.

Heldergroen is een jong, enthousiast en vakbekwaam bedrijf.
Een uitgebreide theoretische opleiding tot hovenier vormt het referentiekader.

Share This